Gå til hovedinnhold

Varme i posten

Nye kreative krumspring hos Papiria i dag. Det er høstlig ute, og oktober står snart og banker på døren. Det er også høst i bloggen hvor jeg har samlet høstløv til en krans. 

Jeg skal ikke skryte på meg at jeg er flink å sende kort i posten uten en anledning, men hadde det ikke vært hyggelig å få en overraskelse i postkassen sånn helt uten videre? Ja takk!  


Å hva er vel et kort fra meg uten en "splætt", jeg elsker metall akvarellmalingen fra Altenew! Blader er så universelle at de kan brukes til hva som helst, disse baldene tilhører stempelsettet Poppy Garden fra Altenew og funker like bra som høstløv.

Bakgrunnen har jeg embosset med en vanlig die, dette kan gjøres med en rekke dies og slik kan man utnytte utstyret man har til det fulle! 

Ta en titt over i bloggen hos Papiria for mer informasjon om hva som er brukt på kortet og la deg inspirere av hva vi i teamet har laget.


Nå ønsker vi oktober velkommen, med et par kortkurs der jeg er kursholder, hundekurs med valpen vår, også avsluttes måneden med scrappehelg med gjengen her hos meg! 

Klem, Astrid 


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Filt blomst

Her er et kort jeg har hatt publisert i Ett Trykk. Vi fikk utfordringen å lage egenlaget pynt og jeg laget da filtblomster og en bord av bånd :) Denne fikk svigerfar til sin bursdag! 

Du er unik! På flere måter..

Oj som tiden flyr! Det har jammen vært stille på bloggefronten igjen, ikke fordi jeg ikke har scrappet, rett og slett fordi det ikke har blitt tatt bilde av prosjektene jeg har laget. Når man som regel er ferdig med noe så skal de avgårde til sin mottaker i hui og hast. Noen bilder har det da blitt, sånn på en rotete arbeidspult eller på fanget ;)  Jeg tenker som så at jeg vil børste støv av bloggen og legger da ut de bildene som ikke er helt optimale og håper de likevel kan inspirere :)  Her kommer et kort jeg laget til en venninne i full fart og bilde er tatt på mitt lår med mobilkamera rett før jeg føk ut døra for å møte henne! Om ikke bildet er helt perfekt så blir det iallefall litt skriblerier om det :) 

Bursdag

Laget et litt sommerlig kort, passer vel like godt til barn og voksne.