Gå til hovedinnhold

En snøstorm

Hvis et snøfnugg hadde vært en klem, ville jeg ha gitt deg en hel snøstorm! 

Snart er oktober historie og dagene er merkbart kortere, om en måneds tid går vi inn i mørketid her nord. Den fineste tiden på året spør du meg. Og jul da som jeg skrev i et tidligere innlegg, men bonusen er jo at de skjer samtidig! Det er bare rett og slett magisk. 


Produkter som er brukt fra Kort & Godt Hobby

Klem, Astrid

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Filt blomst

Her er et kort jeg har hatt publisert i Ett Trykk. Vi fikk utfordringen å lage egenlaget pynt og jeg laget da filtblomster og en bord av bånd :) Denne fikk svigerfar til sin bursdag! 

Du er unik! På flere måter..

Oj som tiden flyr! Det har jammen vært stille på bloggefronten igjen, ikke fordi jeg ikke har scrappet, rett og slett fordi det ikke har blitt tatt bilde av prosjektene jeg har laget. Når man som regel er ferdig med noe så skal de avgårde til sin mottaker i hui og hast. Noen bilder har det da blitt, sånn på en rotete arbeidspult eller på fanget ;)  Jeg tenker som så at jeg vil børste støv av bloggen og legger da ut de bildene som ikke er helt optimale og håper de likevel kan inspirere :)  Her kommer et kort jeg laget til en venninne i full fart og bilde er tatt på mitt lår med mobilkamera rett før jeg føk ut døra for å møte henne! Om ikke bildet er helt perfekt så blir det iallefall litt skriblerier om det :) 

Bursdag

Laget et litt sommerlig kort, passer vel like godt til barn og voksne.