Gå til hovedinnhold

Nytt kreativt team

En ny kreativ reise har startet og jeg er blitt medlem i et nytt kreativt team! Hos Papiria denne gangen, og vi skal boltre oss i godsaker fra Altenew, Lawn Fawn, My Favorite Things med flere. Det er kjempe spennende å ta fatt på denne oppgaven og gleder meg bare til veien videre. 

Jeg har mitt første innlegg i dag, et kort til konfirmanten, selv om ikke dette kortet skriker konfirmant så er det et klassisk kort uten for mye nill-nall, med fine kontraster mellom de sarte blomstene og de sorte detaljene. 

Blomstene er fargelagt med Zig Clean Color Real Brush tusjer på akvarellpapir. Stemplet motivet med Distress Ink Antique Linen for å bruke teknikken "no-line coloring". Dette gir motivet et mer organisk preg da det ikke har en tydelig ytre kant som man ville fått om man valgte å stemple med for eksempel sort blekk. 

Og hva er et kort uten "splætt"? Det gir det lille ekstra i mine øyne, hvis jeg synes et kort mangler noe så går jeg løs med penselen. 

Over på bloggen hos Papiria er alle produkter som er brukt på kortet angitt ved link til nettbutikken

Håper du er med på veien videre og kan bli inspirert til å være kreativ sammen med oss. Bruk gjerne vår Facebookgruppe Papiria Inspiasjonsgruppe og del med oss hva du lager når du bruker produkter fra Papiria

Klem, Astrid 

Kommentarer

  1. Nydelig kort og flott fargelagte blomster. Zig-tusjer er bare supre!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for en hyggelig kommentar! :)
Det setter jeg veldig stor pris på!
Ha en super duper flott dag videre! :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Filt blomst

Her er et kort jeg har hatt publisert i Ett Trykk. Vi fikk utfordringen å lage egenlaget pynt og jeg laget da filtblomster og en bord av bånd :) Denne fikk svigerfar til sin bursdag! 

Du er unik! På flere måter..

Oj som tiden flyr! Det har jammen vært stille på bloggefronten igjen, ikke fordi jeg ikke har scrappet, rett og slett fordi det ikke har blitt tatt bilde av prosjektene jeg har laget. Når man som regel er ferdig med noe så skal de avgårde til sin mottaker i hui og hast. Noen bilder har det da blitt, sånn på en rotete arbeidspult eller på fanget ;)  Jeg tenker som så at jeg vil børste støv av bloggen og legger da ut de bildene som ikke er helt optimale og håper de likevel kan inspirere :)  Her kommer et kort jeg laget til en venninne i full fart og bilde er tatt på mitt lår med mobilkamera rett før jeg føk ut døra for å møte henne! Om ikke bildet er helt perfekt så blir det iallefall litt skriblerier om det :) 

Blå shaker jul

En liten julebonus ;) Her er et kort jeg hadde kurs på i høst Et shakercard i blått :)