mandag 16. januar 2012

Kursholdere på Scrapp med hjertet

Å så glade vi to damene er :) Nå kan vi si at vi har fått tak i flotte kursholdere! :) Ikke nok med at de alle tre er super duper flinke, men så er to av damene nordfra :)

Vi har gleden av å invitere Lill Solstad, Karin Seiness Lilleseth og Lene Neby til årets Scrapp med hjertet. De skal holde kurs i fargelegging med Promarker/Touch Marker tusjer, distress reinkers og LO. Vi ser virkelig frem til å få disse damene til treffet vårt!
Så nå damer er det bare å melde seg på kurs!

Ellers kan vi også si at treffet er fullt! :) Vi setter så klart opp venteliste hvis noen skulle melde avbud.

VI GLEDER OSS! :)

2 kommentarer:

  1. Så flott at det kommer mange til Tromsø:). Jeg skulle gjerne deltatt men pga sykdom så kommer jeg meg ikke dit. Målet mitt er å komme meg på treffet i Målselv til høsten:)

    Mye flott i bloggen din♥. Legger meg som følger.

    Klem Marita

    SvarSlett
  2. Alanya e et finfint sted, men det avhenge jo litt av ka dokker e ute etter? Vil ikke påstå det e supermange aktiviteta å forholde sæ til foruten soling og avslapping, men det va mange fine båttura (med dyre fotografa...) på kaia i sentrum, så det syns i allefall vi va veldig hyggelig. Også e det en restaurant som hete Panderosa (i enden av handlegata, altså markedet, også gata nedfor der) som har SYKT god mat (og mstrawberry daquiri...) så den anbefale æ veldig :) Forresten super misunnelig på dokker... Vi kan godt bytte, du får bodø, æ får Alanya?

    SvarSlett

Tusen takk for en hyggelig kommentar! :)
Det setter jeg veldig stor pris på!
Ha en super duper flott dag videre! :)