Gå til hovedinnhold

Et rungende HURRA!

Hvor ble juli utav? I morgen er det 1.august allerede! I bloggen hos Kort&Godt Hobby  har jeg i dag brukt et stempelsett for å lage bakgrunn. Embosset stripene med hvit embossing først også brukt akvarellmaling oppå. Liker hvordan stripene ikke tar til seg farge, men forblir hvite. Har også foretatt litt stempelkirurgi slik at jeg kunne brukt deler av stempelteksten eller for å dele en tekst i to.Produktene som er brukt fra Kort&Godt Hobby


To innlegg i juli må jeg si meg fornøyd med! 

Klem, Astrid 

 

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Tusen takk for en hyggelig kommentar! :)
Det setter jeg veldig stor pris på!
Ha en super duper flott dag videre! :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Filt blomst

Her er et kort jeg har hatt publisert i Ett Trykk. Vi fikk utfordringen å lage egenlaget pynt og jeg laget da filtblomster og en bord av bånd :) Denne fikk svigerfar til sin bursdag! 

Du er unik! På flere måter..

Oj som tiden flyr! Det har jammen vært stille på bloggefronten igjen, ikke fordi jeg ikke har scrappet, rett og slett fordi det ikke har blitt tatt bilde av prosjektene jeg har laget. Når man som regel er ferdig med noe så skal de avgårde til sin mottaker i hui og hast. Noen bilder har det da blitt, sånn på en rotete arbeidspult eller på fanget ;)  Jeg tenker som så at jeg vil børste støv av bloggen og legger da ut de bildene som ikke er helt optimale og håper de likevel kan inspirere :)  Her kommer et kort jeg laget til en venninne i full fart og bilde er tatt på mitt lår med mobilkamera rett før jeg føk ut døra for å møte henne! Om ikke bildet er helt perfekt så blir det iallefall litt skriblerier om det :) 

Gledelig jul