tirsdag 11. januar 2011

Kurs med Maya på Scrapp med hjertet treffet!

Da kan Scrapp med hjertet med glede avsløre den store nyheten at Maya Stenshagen har takket ja til å komme til Tromsø for å holde kurs på treffet vårt!

Vi synes det er fantastisk at hun har lyst å komme den lange veien nordover for å besøke oss og gleder oss stort:) Maya er en meget dyktig scrappedame, med i designteamet til Unik Hobby, Tickled Pink Stamps og 3ndypapir.no og er blant annet er veldig flink til å fargelegge med distress ink. Det er også det hun skal holde kurs i for oss når hun kommer til Tromsø.

Kurset vil gå ut på å lære å male med distress ink og man får også til slutt lage et ferdig produkt med det fargelagte stempelmotivet. Kurset blir lagt opp slik at både nye scrappere og de som har holdt på endel vil kunne ha utbytte av å delta:)

Kurset varer i 3 timer og nærmere tidspunkt kommer senere.

Pris: 4oo kr inkl.materialer. (Maya kommer etterhvert med en liste over hvilke farger som skal brukes. De som har en eller flere av disse fargene tar de med, ellers får deltakerne farge hos Maya.)

Vi er kjempespente og glade for å ha Maya med på laget og håper mange vil være med på kurset hennes. Ta en titt i bloggen hennes og meld dere på allerede nå:)
Påmelding til scrappmedhjertet@hotmail.com.

2 kommentarer:

 1. Hei
  Ja, jeg kjenner Judith, ho er ei herlig dame som jeg er veldig glad i.
  Morsomt å finne deg og bloggen din. Har vært å kikket litt her ja. Mye flott.
  Treffet i Tromsø høres veldig spennende ut og det kunne jeg tenkt meg å være med på. Kursene frister også.
  Men, jeg må si at jeg er ikke noe særlig til Scrapper, liker best å lage kort og andre småting selv om jeg scrapper innimellom. Så jeg vet ikke riktig om det er greit og være med på treff da.
  Uansett så savner jeg slike treff. Har prøvd å få med meg de som er i Alta, men det passer jo ikke bestandig.
  Ha en fin dag da.
  *Gunn**

  SvarSlett
 2. Så fin og ny bloggen din er blitt;) Blir kjempemorsomt med Maya på Scrapp med hjertet! Og Gunn (Merete) over her, så klart du kan være med på treff selv om du ikke scrapper så mye bilder! Det er mange som lager kort og andre ting og ikke scrapper bilder - like mye scrapping det vettu;) Bli med, det blir kjempemoro og veldig trivelig å møtes mange som har samme hobbyen:)

  SvarSlett

Tusen takk for en hyggelig kommentar! :)
Det setter jeg veldig stor pris på!
Ha en super duper flott dag videre! :)