onsdag 4. november 2009

Lite blogging..

Har vært lite innlegg i bloggen i det siste, men det er ikke synonymt med at jeg ikke har vært produktiv. Her har det for det meste gått i toffifee esker, noen kort og lys laging. Min kjære mor kom på en ide å melde meg på julemesse i begynnelsen av desember så måtte bare ta kreativiteten fatt! :)

Nå er det bare en dag igjen til jeg og Camilla vender snuten sørover og til Scraporama! Tenker det kommer til å bli en hærlig jentetur med mye scrappekos! :) Ser frem til det.

Skal etterhvert få satt inn nye bilder av noe av det jeg har gjort i det siste. Har hørt at ting tar tid :)

2 kommentarer:

 1. Hei Astrid og tusen takk for sist:o) Det var så utrolig koselig å ha med deg og Camilla på kurs. Håper dere hadde like mye utbytte og glede, som jeg sitter igjen med:o) Synd dere ikke fikk vært med på Olivenglass M&T, men plassene ble fylt opp før jeg fikk sukk for meg.

  Så mye lekkert du lager Astrid. Det var jammen meg en fryd å bla seg nedover i bloggen din og bare nyte alt det herlige du har laget.

  Håper våre veier krysses ved en senere anledning også.

  Ha en strålende dag videre!

  Klem fra Anita

  SvarSlett
 2. Hej Astrid,

  Du kender mig ikke, men maatte höre om mig :) Jeg er Eszter, Björnars kaerestes, Edits datter. Min mor har fortalt mig, hvor dygtig du er! Og virkelig... dine "kreationer" er bare saa dejlige, kreative og paene! Jeg synes, jeg har en halsbaand fra dig, lavet af forskellige, paene perler :)

  Held og lykke med julemessen! Men jeg kan se, du har ideer nok ;)

  Hilsen,
  /e.

  SvarSlett

Tusen takk for en hyggelig kommentar! :)
Det setter jeg veldig stor pris på!
Ha en super duper flott dag videre! :)