Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra august, 2011

Uvanlig?

Dette bestillingskortet var litt hodebry for meg. Ikke fordi det er et veldig vanskelig kort å lage, men rett og slett fordi bestillingen sa at det skulle være et morsomt/uvanlig kort i brunt og rosa ;) Jeg er ingen fan av rosa, og fant bare to ark i rosa i samlingen min! Også var det det uvanlige korte.. Min trofaste kunde har allerede fått noen uvanlige kort av meg tidligere, så det ble vanskelig å toppe det. Da ble det et criss-kross kort, det er jo litt uvanlig siden det er en tag som du drar opp.

Skjønt i grønt

Jeg har laget mange slike serviettbrettekort i det siste. De er så dekorative i seg selv og derfor så flotte å lage! :) Denne gang i grønt, så klart er det de flotte arkene fra Pion som brukes. Er de ikke bare nydelige?! "Til Brudeparet" har jeg laget i word og printet ut på bazzill. Er også blitt veldig glad i perlesnurrene fra Kort og Godt. De gir det lille ekstra :) Nå har jeg mange påbegynte prosjekter som venter på meg :)

Bryllupstider

Laget flere kort til husfliden hjemme siden jeg viste at det nærmet seg bryllup i bygda og tenkte nok at de trengte noen kort da :) Laget et par av disse hjertebrette kortene, synes de er så søte!

Hjertebrettekort

Har sett min flotte venninne Camilla sine dekorative hjertebrettekort og måtte hive meg over "trenden". Tusen takk for inspirasjon! :) Har laget teksten i Word og skrevet det ut på bazzill.

Til en liten jente

En flott sommerdag for en stund siden tok jeg bilder av mitt søskenbarns flotte datter. Det ble masse flotte bilder om jeg kan si det selv ;) Så da fant jeg ut at slike bilder fortjener et album. Igjen ble det et tri-shutter album :) Disse er enkle og dekorative, og de inneholder et passe antall bilder :)