Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra april, 2011

En kort boks og servietter

Sitter å ser på Kate og William sitt bryllup, og hun er da bare nyderlig! Et flott bryllup! :) Blir litt rørt :) Dette settet har jeg laget for å gi bort som venninnegave, jeg vet at mottakeren liker rødt så håper det slår ann ;) Har brukt marimekko servietter fordi det var de eneste jeg fant som var små kaffeservietter i byen (!!!!)

Post-it staffeli og Maja Design

Maja design i våre hjerter! Håper ikke dere er lei av mine post-it staffelier for har enda flere på lur ;) Denne ville jeg ikke pynte så mye siden jeg ville ha frem de fine koppene og tekannen. Metall tekannen har jeg fått av Frid, tusen takk! :)

Livets små øyeblikk

Her kommer enda ett staffeli-kort fra meg. De har vært så populære og har hatt mange bestillinger på slike :) Som dere ser så er Maja i mitt hjerte og MS punchen får ikke hvile ;) Fant disse fine tulipanene hos Wild Orchid Crafts, enkle men pyntet så flott opp syntes jeg :)

Oppskriften på lykke

Fikk en del bestillinger på post-it staffelier. Valge var veldig enkelt når jeg skulle velge papirer ;) Også vet jeg ikke om det finnes en oppskrift på lykke, men stempelet har et godt eksempel på hva oppskriften på lykke er ;) Håper de nye eierne av post-it staffeliet blir fornøyd!

Dåpsboks

Fikk bestilling på et dåps kort og ønsket var at det skulle være et kort med skuff. Valgte å bruke sarte rosatoner og hvitt. Kjøpte Martha Stewart sommerfuglpunch på Scraporama og den har jeg brukt masse siden da, de er så fine de små sommerfuglene. Fikk også brukt de nye flotte stemplene mine fra NorthStarStamps :) De små sølvhjertene er kjøpt hos Korthobby, og de er bare så skjønne :) Tror jeg kjøpte to poser slik at jeg ikke skulle bli fri med engang!

En baby

Mamma sendte et strikket sett til Tiril i gave og ønsket også et kort. Jeg valgte å bruke de flotte arkene fra Maja Design, de er nok min favoritt fortiden :)

Lommebok

Vi har blitt invitert i konfirmasjon i mai, men kan desverre ikke dra. Likevel skal vi sende en hilsen til konfirmanten og da tenkte jeg at en lommebok som denne kunne passe fint. Jeg ble så inspirert av Carinas flotte lommebøker og denne tutorialn viser hvordan du kan lage disse lommebøkene. De lekre arkene fra Maja Design må jeg nok ha flere av, selv om jeg kjøpte en stor bunke da vi var på Scraporama ;)

En gledelig jul i april

Dette er mitt siste bidrag til Hjertebodens juleblogg i april :) På denne toffifeen har jeg bllitt inspirert av Camilla , selv om jeg aldri kan få så flott vintage som henne ;) En ganske enkel vintage. Gledelig jul stempelet fra Stempelglede er nytt av i år. Kjøpte det da vi var på Scraporama, og for en flott helg det var :) Nå gleder jeg meg bare til neste ;)

Embosset Rudolf

Mitt andre bidrag til Hjertebodens juleblogg er denne toffifee esken. Jeg vet at disse går når jeg deltar på julemesser så derfor kaller jeg disse min "melkeku" ;) En veldig enkel pyntet denne gang, men alle har hver sin smak :) Det embossede stempelet er fra Inkadinkado.

Årets første

Årets første toffifee eske :) Da er man virkelig i gang med årets juleproduksjon, kan jo være likegreit det :) Dette er også ett av mine tre bidrag til Hjertebodens juleblogg i april. Stempelet har jeg lånt hos noen for lenge siden, så nå har jeg endelig fått brukt det! Jeg kan ikke si hvor glad jeg er for at Nellie Snellen har fått laget disse flotte julestjerne punchene, at man noen gang kunne klare seg uten dem?! ;)

En siste hilsen

En god nabo er gått bort, en nabo som bestandig hjalp til om man trengte hjelp. Hun har vært min læremester når jeg trengte hjelp med mine syprosjekter. Selv om hun ble 81 år hadde jeg ikke trodd at live hennes skulle være over enda! Mamma ønsket at jeg skulle lage et kort til hennes etterlatte istedet for å sende blomster. Vi skal heller sette blomster på graven hennes til sommeren. Til minne om vår gode nabo, Eva.

Hjertebodens juleutfordring - julegavelapper

Til Hjertebodens juleblogg i mars laget jeg også noen julegavelapper eller tags. Enkelt pyntet med snøkrystaller, perle og stempel fra Kort og Godt. Teksten har jeg embosset med hvit embossing, skulle etterligne snø ;)

Hjertebodens juleutfordring - serviettholder

Det siste bidraget til Hjertebodens juleblogg i mars var en serviettholder. Disse var veldig populære på julemessen i fjor :) Så da må man vel lage noen til i år også :) Godt å kunne begynne tidlig så kanskje man kan ha mange når jula nærmer seg :) Motivet er fra serendipity og teksten er fra Stempelglede!

Hjertebodens juleutfordring - bonbon box

Til Hjertebodens juleblogg i mars hadde jeg lyst å prøve å lage noe nytt, da falt valget på bonbon box. Tutorial fant jeg her , jeg bare forandret litt på målene for å få en større boks for mer plass til godis! :) Pyntet den veldig enkelt siden det heller ikke er store plassen til mer ;) God Jul i mars! Laget en liten tag til å ha på boksen slik at man kan skrive hvem den er til.

Post-it staffeli og heklekant

Fikk så mange bestillinger hos min gode venn Gunn! Artig å lage ting på bestilling også :) Her er et post-it staffeli i blåtoner og så klart et stempeltrykk med heklekant. Å hekle rundt mine stempeltrykk er nok en av mine nye favoritter!